Els 18 palmells de Buda

Els 18 palmells de Buda son un conjunt de moviments de Qigong (Txikung) enllaçats per crear una taula d’exercicis d’una eficàcia inigualable. Hi han molts estils de Qigong i tots son relativament bons, però Els 18 palmells de Buda tenen un nivell que fa d’aquest Qigong quelcom que exel·leix per damunt de la resta.

Cada mínim moviment, una petita meravella.

Cada moviment te una riquesa en profunditat i en matisos inigualable. Per separat ja son uns moviments increïbles, ara imaginat aquests moviments fluint un darrere l’altre durant una mitja hora transitant i equilibrant el teu cos i la teva ment.

Deixa que la natura et mostri el camí.

Inspirada en els moviments i el caràcter intrínsec dels animals, Els 18 palmells de Buda son una expressió de la puresa del fluir de l’energia en la natura. La Grúa, el Tigre, la Serp, el Drac, etc.

Una experiència vital.

Cada vegada que gaudeixis de la pràctica dels 18 palmells de Buda hauràs treballat amb eficàcia pràcticament la totalitat dels músculs del teu cos, hauràs flexibilitzat quasi totes les articulacions i la teva ment haurà estat dirigida a connectar-se de nou amb el teu cos. Què més es pot demanar?

Una vegada i un altre.

La perfecció és una quimera, intentar assolir-la és el somni que ens fa humans.

Els 18 palmells de Buda és la millor manera de començar a pràcticar Qigong seriosament.

Què inclou la suscripció?

  • 14 classes online. Entre 40 i 60 minuts cada video.
  • Una classe presencial gratis, cada 2 mesos, a Tarragona i rodalies.

Si us plau, omple el formulari amb les teves dades.