El Buda interior. Part 2

El viatge continua

“No conquerim la muntanya, sinó a nosaltres mateixos”
Edmund Hillary


Nous camins i noves experiències aguaiten al final de cada moviment. Gaudint del plaer de pujar la muntanya, la perspectiva augmenta i la confiança es referma. Cada vegada és veu més lluny i l’horitzó s’eixampla.

Propera parada: Sons guaridors

A l’antiga Xina podies trobar metges que demanaven al pacient que “cantés” el so de la lletra “O” durant tota una exhalació i, escoltant amb atenció la manera que el so sortia de la persona, podien saber quin era l’estat de salut d’aquella persona. El so de la nostra veu dona molta informació sobre com ens relacionem amb l’exterior, de l’estat del nostre diafragma, de com respirem i del nostre estat emocional. El so que explorem al Buda Interior és una porta a l’autoconeixement i ens situa en el camí del mindfullness i la salut.

Aprèn a fer servir la vibració sonora com a eina sanadora. Elimina bloquejos, restaura la circulació del Qi, harmonitza els Dantiens i purga emocions estancades mitjançant sons amb diferents freqüències. Sense aparells. Amb la teva veu pots millorar la qualitat de la teva energia.

Relaxat i elimina l’estrès en la suavitat dels moviments que es van succeint. Els moviments es van enfilant com perles en un collar. Un moviment porta a un altre, el treball d’una cadena muscular porta a un altre, un tipus de respiració porta a un altre i mica en mica en aquesta segona part del Buda Interior anem prenent una consciència general i holística de la nostra persona.

“Si la muntanya que puges sembla cada vegada més imponent, es que el cim és cada cop més a prop.”


Trencat les barreres i superant els límits.

El Buda Interior és una forma tridimensional, és a dir, et connecta amb l’espai del teu voltant. Això es veu en que no és una “forma” simètrica i ens anem movent per l’espai endavant, endarrere, als costats, amunt i vall. La teva ment pren consciència del terra que aguanta el teu cos, t’arrela i et proporciona una base des d’on construir. Connectes amb l’espai infinit que s’obre damunt del teu cap i per tot arreu. Amb moviments ara circulars, ara verticals… Però quan pensem en quelcom tridimensional també pensem en quelcom que va de dins a fora. El Buda Interior connecta el teu interior amb l’espai que t’envolta creant un diàleg on els límits de la forma del nostre cos es dissolen amb l’espai que ens envolta.

“Els designis de la vida porten a la inspiració, la imaginació porta a l’acció, la respiració porta al moviment. És el fluir de l’energia des de el Tao fins al món terrenal.”
Enric Gil


 

Què inclou la suscripció?

  • 10 classes online. Entre 40 i 60 minuts cada video.
  • Una classe presencial gratis a Tarragona i rodalies.
  • Cancel·la gratis en qualsevol moment.

Si us plau, omple el formulari amb les teves dades.