El Buda interior. Part 1

“Un viatge de mil kilòmetres comença amb una primera passa” 
Lao Tzu


No has tingut mai la sensació de tenir davant teu una situació tan gran, un repte tan potent que penses que no el podràs superar?

Aquesta sensació s’anomena “afrontar-se a la muntanya”.

La muntanya sempre és allí.

És un clam a la resiliència, a l’autoconeixement i a la descoberta. I quan decideixes pujar la muntanya, comença el viatge.

El Buda interior és un viatge.

Aquesta meravellosa i fascinant forma de Qigong està dividida en dues parts.

Primera part:

La premissa bàsica del Buda Interior és aquesta:
La respiració et portarà al moviment.

Un nou paradigma per entendre i sentir els moviments del teu cos. Com que la respiració arriba, el moviment es produeix.

Moviments lents i amb consciència

Quan realitzes moviments suaus i amb consciència la teva ment reacciona calmant-se i generant hormones del benestar, al mateix temps el cos es relaxa i s’activa el sistema parasimpàtic responsable de les digestions i el descans. La ment descansa en el present i el cos es repara. El Buda Interior és autèntic Mindfullness en moviment.

Energia Yin i energia Yang

Et trobaràs amb l’energia Yin i l’energia Yang. Aprendràs a diferenciar-les, a sentir-les i a combinar-les.

“Els moviments van fluint des de les inèrcies generades per els dibuixos d’òrbites i el·lipsis que fan les articulacions gravitant al voltant dels malucs”
Enric Gil


Fer circular l’energia

Fes circular l’energia mitjançant la respiració i el moviment. Aprendràs a fer-la circular i generar un torrent d’energia equilibrada i de qualitat pel teu cos.

Practicaràs amb moviments que neixen des de l’interior. Faràs exercicis pensats per accelerar o alentir l’energia Qi.

El Buda interior és una d’aquelles coses que fan que et superis a tu mateix. Una d’aquelles coses que et prepara física i mentalment per superar els reptes que la vida et va proposant. És un camí llarg, amb sorpreses i també amb revelacions.

Canviar el no puc per passar a l’acció ja és una superació en si mateixa. La força, la seguretat i gaudir del camí, és quelcom que es fa aventurant-se.

El viatge t’espera.

“Dintre de vint anys estaràs més decebut de les coses que no vas fer de les que vas fer. Així que amolla les amarres i navega allunyant-te dels ports coneguts. Aprofita els vents alisis a les teves veles. Explora. Somia. Descobreix.”
Mark Twain


Què inclou la suscripció?

  • 12 classes online. Entre 40 i 60 minuts cada video.
  • Una classe presencial gratis a Tarragona i rodalies.
  • Cancel·la gratis en qualsevol moment.

Si us plau, omple el formulari amb les teves dades.