Classes setmanals

Aconsegueix l’accés a una nova classe de vídeo de Qi Gong diferent cada setmana que pots fer des del teu menjador. Comença amb només uns minuts.

Dins de la vostra subscripció de classes setmanals, trobareu:

 1. Una classe diferent cada setmana. Totes elles dissenyades per ajudar-te a millorar l’energia i calmar la teva ment… sense sortir del teu menjador

 2. Solucions naturals provades en el temps per alleujar la fatiga, augmentar l’energia i millorar el teu estat d’ànim.

 3. Augmenta la força i la flexibilitat. Aprèn tècniques senzilles i fàcils de seguir per millorar la força i la flexibilitat de manera segura.

 4. Transforma l’estrès i l’ansietat en pau interior amb estiraments suaus i “meditacions en moviment”.

Només has d’omplir el formulari següent per registrar-te a la nostra subscripció de classes de vídeo setmanals. No cal targeta de crèdit.

Per què practicar Qi Gong? Què diu la ciència?

 • Un estudi de l’UCLA de 2007 de 112 adults va indicar que la pràctica de Qi Gong/Tai Chi podria augmentar la resistència del sistema immunitari a la infecció viral en un 50%.

 • El 2012, els investigadors van descobrir que la meditació conscient pot reduir fins a un 50% les possibilitats de refredar-se.

 • En un estudi separat, els investigadors de la Universitat de Virgínia van trobar que el seu equip de natació universitari va patir un 70% menys d’infeccions pulmonars quan practicaven Qi Gong almenys una vegada a la setmana, en comparació amb els nedadors que practicaven menys sovint.

 • Quatre estudis van concloure que el Qi Gong pot reduir l’estrès i tres estudis diuen que el Qi Gong redueix l’ansietat entre subjectes sans després d’un a tres mesos de pràctica de Qi Gong.

 • En una revisió del 2018 de sis estudis científics, els investigadors van descobrir que el Qi Gong pot millorar significativament la depressió, l’ansietat i la capacitat pulmonar.

 • Qi Gong és una meditació en moviment suau i fàcil de seguir.

 • Qualsevol pot utilitzar el Qi Gong per reduir l’estrès, augmentar l’energia i alliberar la tensió. Amb les nostres classes de vídeo online, pots practicar en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

Presentat per l’Enric Gil.


En moments estressants i incerts, és important mantenir-se connectat amb el vostre centre, mantenir-se fort i resistent.

Espero que aquestes rutines setmanals us ajudin a construir un sistema immunològic revestit de ferro, a millorar la vostra força i flexibilitat i a calmar la vostra ment.

Cada classe conté rutines senzilles, fàcils de seguir i aptes per als occidentals. Cada moviment que aprens és pràctic i s’explica a fons.

Què diuen els alumnes?


“Las clases online de Enric son amenas y muy sencillas de seguir.

Me ayudan a calmar la mente, a tener más vitalidad y lo más importante a estar en equilibrio y armonía para lograr esa paz interior tan anhelada.”

Mabel


Practico Qi-Gong amb l’Enric de fa anys…, és una disciplina que m’encanta com em fa sentir, he après a meditar en moviment i a connectar amb mi mateixa. Em tonifica, em desestressa, i em millora molt la tendinitis crònica que arrossego de fa molts anys.

El QI-Gong és molt important per mi, i sempre procuro trobar un espai de temps i lloc per practicar-lo, perquè la sensació que tinc quan acabo és indescriptible.”

E. Ferré


“He practicat diferents disciplines però el Qi Gong és la més completa de les que conec.

Pateixo una malaltia autoimmune i als meus 64 anys m’aporta salut, pau i autoestima.”

Dani.


“Qi-gong i l’Enric Gil una descoberta sorprenent i fantàstica.

Una simbiosi, que des de el primer moment, notes una millora en vers la teva salut general. Endinsar-nos progressivament amb els diferents exercicis per activar el nostre cos de manera saludable i equilibrada.”

D. Fusté


“A mi la pràctica regular de Qi Gong m’ha aportat una millora important a nivell articular, sobretot als genolls que sempre em feien mal. També he guanyat flexibilitat i equilibri, així com un estat general de benestar després de la classe.”

R. Casanova


“Llevo practicando Qigong con Enric desde hace aproximadamente ocho años. Para mí es algo muy importante en mi día a día y he recibido de su práctica sólo beneficios tanto física como mentalmente, ya que como sabemos la mente y el cuerpo van unidos …cuando lo práctico me siento más positiva y alegre.”

A. Múrcia


“M’agrada practicar Qi-qong perquè després d’una classe noto que el cansament desapareix i em sento renovada i amb molta energia per fer el que calgui. Ho faig a estones a casa quan em ve de gust. Sento un major nivell d’energia tant física com mental.”

Carme


 

Només has d’omplir el formulari següent per registrar-te a una nova classe de vídeo de Qi Gong diferent cada setmana.

Què inclou la suscripció?

 • 1 classe online setmanal. Entre 40 i 60 minuts cada video.
 • Una classe presencial gratis a Tarragona i rodalies.
 • Cancel·la gratis en qualsevol moment.

Si us plau, omple el formulari amb les teves dades.