Classes magistrals 3

Una de les lliçons fonamentals del Qi Gong (Txi Kung) és que cada persona és un microcosmos del gran món que l’envolta. Per tant, cada canvi que succeeix a dins i a fora de les nostres vides ens pot ensenyar lliçons importants sobre nosaltres mateixos.
Igual que els humans, la natura i tot al nostra voltant canvia i es transforma constantment. Si seguim al flux d’esdeveniments amb confiança, podem experimentar la nostra màxima expressió de salut i felicitat.

Un total de més de 9 hores de vídeo.
Aquesta selecció de “Classes Magistrals 3” consta d’11 capítols de diferents temes perquè puguis practicar el que més necessitis en cada moment:
En aquesta selecció hi trobaràs:

 1. L’òrbita Microcòsmica vivencial. 58′
 2. Millora la salut dels teus ulls + meditació de gratitud. 58′
 3. Qigong Fitness + Meditació de la dissolució. 59′
 4. Cercles Zen + Meditació aigua gel vapor. 69′
 5. Silenci. 30′
 6. Explorem els sons guaridors + Cor-Ment. 48′
 7. Bufal d’aigua, Qigong detox + Meditació Abraçar l’arbre. 60′
 8. Escampar els núvols + meditació per el sistema nerviós. 62′
 9. Qigong Assegut. 24′
 10. Portar a la realitat els teus somnis + pair millor + Meditació soc energia. 61′
 11. Exercicis per les espatlles + massatges als meridians. 48′

1. L’òrbita Microcòsmica vivencial. 58′

La classe comença amb unes respiracions fondes per expandir la zona abdominal a 360º millorant d’aquesta manera la qualitat de les nostres respiracions. L’Enric segueix la classe amb uns exercicis per dirigir l’energia al meridià del Pulmó. El fluir energètic aquest cop arriba amb uns exercicis per millorar la nostra energia mitjançant “’Lòrbita microcòsmica”. Aquest cop aprofundint en la interiorització i la relaxació que ens portaran a us estat meditatiu.

2. Millora la salut dels teus ulls + meditació de gratitud. 58′

Uns exercicis per portar energia a les mans com a inici de classe. L’Enric continua amb exercicis i moviments per eliminar l’estrès i les tensions i per flexibilitzar la columna. Després realitza uns exercicis per millorar la qualitat de la visió i la salut dels ulls, millorar la claredat mental per visualitzar millor com aconseguir els nostres desitjos. Acaba la classe amb una meditació centrada en la gratitud i com aquesta ens pot portar a una font abundant d’energia al nostre abast.

3. Qigong Fitness + Meditació de la dissolució. 59′

Aquesta classe comença amb un escalfament des de un punt de vista tonificador i potent. Movem l’energia amb exercicis com entre d’altres “Connectar amb l’energia de l’arbre”, un exercici que podeu fer sols o davant d’un arbre. L’Enric acaba la sessió amb una meditació per relaxar-nos profundament prenent consciència de la presència de la energia en el nostre cos.

4. Cercles Zen + Meditació aigua gel vapor. 69′

Exercicis per millorar la elasticitat i l’equilibri per començar, seguits d’estiraments per la columna i el coll amb exercicis de qigong com entre d’altres “El drac estira la cua”. A la part central de la classe l’Enric ens ensenya uns moviments que permeten millorar el pas de l’energia i flexibilitzar les articulacions anomenats “Cercles Zen”. Finalitzarem amb una meditació per eliminar bloquejos i relaxar-nos profundament.

5. Silenci. 30′

l’Enric planteja aquesta classe com una manera de practicar des de la introspecció i l’auto descoberta. Amb exercicis com “El Buda aixeca el món”, “Entre el Cel i la Terra” o “La Grua s’enlaira”.

6. Explorem els sons guaridors + Cor-Ment. 48′

Aquesta classe magistral comença netejant l’estrès. El tema principal que l’Enric tracta son “Els sons guaridors” i com podem eliminar energia estancada en els nostres òrgans interns per millorar les seves funcions intercalant estiraments i treball tonificants.

7. Búfal d’aigua, Qigong detox + Meditació Abraçar l’arbre. 60′

Mitjançant respiracions Yin i respiracions Yang encetem la classe amb l’Enric mostrant-nos com aconseguir una bona energia equilibrada i augmentar el nostre reservori d’energia disponible. A continuació uns exercicis amb torsió. Més endavant i mitjançant per exemple l’exercici de qigong “La Grua que s’eleva” i afegint un so guaridor l’Enric ens proposa una manera fàcil i efectiva per desintoxicar-nos. Després ens mostra més exercicis per desintoxicar Fetge, Ronyons, Cor i Pulmons en uns estat de profunda relaxació i de consciència plena. Per acabar la classe una meditació basada en la famosa postura “Abraçar l’arbre”.

8. Escampar els núvols + meditació per el sistema nerviós. 62′

Mitjançant moviments en espiral aconseguim flexibilitzar i mobilitzar pràcticament totes les articulacions del cos. Exercicis per estirar l’esquena, el coll i línies de tensió. Ens endinsem en el fluir de l’energia i ensenyem a la ment una manera de reconèixer nous talents en nosaltres mateixos mitjanant l’exercici de qigong anomenat “Escampar el núvols”. L’Enric acaba la classe amb una meditació per relaxar i nodrir el sistema nerviós.

9. Qigong Assegut. 24′

L’Enric ens mostra una manera de treballar el qigong asseguts. Veiem diferents exercicis per millorar la circulació de l’energia i de la sang, respirar més i millor i calmar la ment i eliminar l’estrès. Tot sense aixecar-nos de la cadira.

10. Portar a la realitat els teus somnis + pair millor + Meditació soc energia. 61′

Un exercici de qigong senzill i efectiu per millorar les nostres digestions per arrencar la classe. Després realitzem uns exercicis per estirar la musculatura implicada en el procés de respiració per millorar-la. Assolim la relaxació de cos i ment mitjançant exercicis de qigong com per exemple “Connectar el Cel i la Terra” amb la intenció de portar a la realitat els nostres anhels i desitjos. L’Enric tanca la classe amb una meditació relaxant sobre l’energia que conté la matèria.

11. Exercicis per les espatlles + massatges als meridians. 48′

La classe consta d’exercicis per estirar el cos; tant del sistema muscular, com del sistema de meridians per millorar la circulació d’energia i eliminar bloquejos. L’Enric ens fa de guia mostrant-nos uns exercicis de qigong per millorar i promoure la salut de les nostres espatlles.


Què inclou la suscripció?

 • 11 classes online. Entre 40 i 60 minuts cada video.
 • Una classe presencial gratis a Tarragona i rodalies.
 • Cancel·la gratis en qualsevol moment.

Si us plau, omple el formulari amb les teves dades.