Classes magistrals 1

Un total aproximat de 8 hores de vídeo

Aquesta selecció de “Classes Magistrals 1” consta de 12 capítols de diferents temes perquè puguis practicar el que més necessitis en cada moment: Entre d’altres exercicis trobareu per reduir l’estrès, per trencar límits mentals, per estirar l’esquena, per enfortir el cor, per meditar, etc.

En aquesta selecció hi trobaràs:

 1. Exercicis per augmentar la teva energia + Meditació per reduir l’estrès i obtenir més energia

 2. Ments Il·limitades, energia il·limitada

 3. Meditació de la gota meravellosa + les 3 Portes

 4. QiGong per quan s’acaba el dia

 5. Allibera el Cor

 6. El repte de la tortuga + Els sons curatius 1

 7. Estiraments coll i espatlles + Sons curatius 2. Cor i Fetge

 8. Fer fluir energia. Sons curatius 3; Melsa i San Jiao

 9. Meditació guiada. Un tomb per la platja

 10. Exercicis per escalfar l’energia i meditació amb la terra

 11. El Drac nedador

 12. Accions que et permeten activar i endinsar-te en l’energia profundament

1. Exercicis per augmentar la teva energia + Meditació per reduir l’estrès i obtenir més energia. 40′

Enric comença amb una explicació sobre com la ment pot dirigir l’energia. Tot seguit es fa una meditació per reduir l’estrès i obtenir més energia mitjançant respiracions i finalment realitza uns exercissis de qigong per activar-las i fer-la fluir pel cos.

2. Ments Il·limitades, energia il·limitada. 43′

La classe comença amb una explicació sobre els límits mentals i com superar-los. Després l’Enric realitza uns exercicis de qigong orientats a expandir la ment.

3. Meditació de la gota meravellosa + les 3 Portes. 50′

S’inicia la classe amb una meditació per netejar energia estancada i obtenir energia positiva del gaudir i de l’alegria de viure. Després l’Enric explica com ens hem de moure des de la columna durant els exercicis de qigong utilitzant el que s’anomena “Les tres portes”.

4. Qi Gong per quan s’acaba el dia. 20′

Davant d’una imponent posta de sol l’Enric ens parla de l’estrès i aprofundeix en el seu origen i causes. Tots seguit realitza uns exercicis que ens ajudaran a reduir l’estès, calmar la ment i a preparar-nos per a un bon descans.

5. Allibera el cor. 28′

L’Enric fa una classe dirigida a tenir un cor saludable. En aquesta rutina d’exercicis de qigong estarem focalitzats en el cor i les seves funcions.

6. El repte de la tortuga + Els sons guaridors 1. 43′

La classe comença amb l’Enric explicant-nos unes respiracions per deixar-nos anar i eliminar les tensions del dia. Després ens planteja un repte a on gradualment podem anar enfortint i millorant la força de les nostres cames i la elasticitat del nostre cos. Per finalitzar la classe tindrem una explicació de que son els son curatius i ens explicarà com fer, en un nivell bàsic, el so guaridor del pulmó i del ronyons.

7. Estiraments coll i espatlles + Sons guaridors 2. Cor i Fetge. 38′

Aquest cop l’Enric comença la classe amb unes respiracions per els ronyons. Per seguir amb uns exercicis d’estirament per els coll i les espatlles. Per acabar la classe ens mostra com fer una neteja del cor i del fetge mitjançant el so.

8. Fer fluir energia. Sons guaridors 3; Melsa i San Jiao. 61′

La primera part de la classe es centra en encendra el foc del dantien baix. En la segona part aprenem a fer fluir l’energia pel cos mitjançant exercicis de qigong. Al final de la classe ja més relaxats l’Enric ens mostra com fer els sons guaridors per la melsa i el San Jiao.

9. Meditació guiada. Un tomb per la platja. 29′

Una meditació guiada a càrrec de l’Enric que et connectarà amb el mar i els moviments constants dels canvis de la vida. Aquesta meditació et permetrà eliminar la negativitat, l’ansietat i dissipar l’angoixa per trobar-nos més tranquils i en pau.

10. Exercicis per escalfar l’energia i meditació amb la terra. 44′

Al començament veure’m com activar l’energia mitjançant moviments Yang. Després l’Enric ens mostrarà uns estiraments de qigong per l’esquena. La següent part de la classe es per connectar amb l’energia de la terra i per mobilitzar-la pel nostre cos acabant amb una meditació en aquest sentit.

11. El Drac nedador. 37′

L’Enric ens mostra un auto-massatge de qigong. Més endavant ens ensenya a fer l’exercici de qigong “El drac nedador” per acabar amb uns exercicis de focalització.

12. Accions que et permeten activar i endinsar-te en l’energia Qi profundament. 30′

Unes respiracions i estiraments per començar la classe. Despès l’Enric ens indica com, mitjançant exercicis de qigong, podem captar les sensacions durant la nostra pràctica i connectar-nos amb el nostre cos.


“L’energia es dirigeix allí a on dirigim la nostra atenció. Aquest és el primer pas per aconseguir els nostres objectius. Els nostres propis pensaments poden consumir la nostra energia. El cervell només ocupa el 3% del pes del cos però consumeix més del 20% de l’oxigen del cos. Durant els moments de pensament intens pot arribar a consumir fins al 50% de l’oxigen del cos. Un nombre increïble per un òrgan que pesa només uns tres kilograms.

Quan podem tranquil·litzar a les nostres ments xerradores i centrar la nostra consciència en el moment present podem recuperar una abundància d’energia que d’un altre manera estàvem malgastant. Això ens proporciona més vitalitat i inspiració per utilitzar-es en les nostres relacions, en el nostre treball i per a nosaltres mateixos.”

(Text extret d’una de les classes magistrals 1)


Què inclou la suscripció?

 • 12 classes online. Entre 40 i 60 minuts cada video.
 • Una classe presencial gratis a Tarragona i rodalies.
 • Cancel·la gratis en qualsevol moment.

Si us plau, omple el formulari amb les teves dades.